Finanstilsynets certificering af statsautoriserede revisorer

Publiceret 16-03-2015
Høringssvar

Finansrådet har 16. februar 2015 modtaget udkast til bekendtgørelse om Finanstilsynets certificering af statsautoriserede revisorer i høring.

Finansrådet har forståelse for, at det i lyset af det første års erfaringer med certificeringsordningen er vurderet nødvendigt at foretage justeringer af ordningen. Finansrådet forstår imidlertid ikke, hvorfor det mest kritiske forhold i ordningen i form af erfaringskravet ikke adresseres.
 
P.t. er under 60 revisorer certificeret til at revidere pengeinstitutter, og dette antal kan sågar forventes at falde væsentligt. Finansrådet opfordrer derfor Finanstilsynet til at justere erfaringskravet, så det sikres, at der vil være et tilstrækkeligt antal revisorer og revisionsfirmaer, der er certificeret til at revidere pengeinstitutter.

Høringssvar

Høringssvar vedrørende udkast til bekendtgørelse om Finanstilsynets certificering af statsautoriserede revisorer

Høring

Bekendtgørelse om Finanstilsynets certificering af statsautoriserede revisorer

Få opdateringer på mail

For dig, der ikke vil gå glip af nyheder fra Finans Danmark.

Tilmeld nyheder

Finans Danmark er interesseorganisation for bank, realkredit, kapitalforvaltning, værdipapirhandel og investeringsfonde i Danmark. Vores medlemmer er realkreditinstitutter, banker, sparekasser, andelskasser, danske filialer af udenlandske banker og investeringsfonde.

Læs mere om Finans Danmark og vores arbejde