Finansrådets direktør stopper

Publiceret 26-01-2015
Nyhed

Finansrådets direktør siden 2002, Jørgen A. Horwitz, forlader sin stilling med udgangen af juni 2015.

Oven på afslutningen af den finansielle krise og med de opgaver, Finansrådet står over for, har bestyrelsen vurderet, at det vil være hensigtsmæssigt at sammensætte et nyt ledelsesteam, der skal tegne og lede Finansrådet i de kommende år.

På den baggrund er der indgået en fratrædelsesaftale med Jørgen A. Horwitz. 

-Jeg har haft 13 gode og meget spændende år, hvor jeg, sammen med de mange dygtige medarbejdere i Finansrådet, har søgt at varetage sektorens interesser i en periode præget af digital omvæltning, meget ny regulering og ikke mindst den største finansielle krise i nyere tid, siger Jørgen A. Horwitz og fortsætter: 

 
-Jeg har respekt for, at bestyrelsen på nuværende tidspunkt har vurderet, hvorledes Finansrådet skal være repræsenteret i fremtiden og ønsker organisationen alt det bedste fremover. Jeg vil naturligvis stå til rådighed i en overgangsperiode, så det sikres, at de mange initiativer, der er i gang, kan drives videre af en ny ledelse.
 
Jørgen A. Horwitz fortsætter som direktør indtil udgangen af juni måned og varetager indtil da den daglige ledelse af Finansrådet sammen med vicedirektør Louise Mogensen.
 
-Jørgen har leveret en dygtig og dedikeret indsats og stået i spidsen for sektoren i en meget vanskelig periode med mange udfordringer. På bestyrelsens vegne vil jeg gerne anerkende og takke for den indsats, han har gjort for at videreudvikle Finansrådet. På det personlige plan vil jeg også gerne takke for samarbejdet i min tid som formand, og jeg ønsker ham god vind i hans videre færd, siger Finansrådets formand Tonny Thierry Andersen.
 
Finansrådets bestyrelse går samtidig i gang med at finde en ny direktør.
 
-Nu sætter vi gang i en søgeproces, der ser på både interne såvel som eksterne kandidater. Finansrådet er et vigtigt talerør og samarbejdsforum for sektoren, og derfor er det afgørende, at vi finder den rette kandidat, siger Tonny Thierry Andersen.

Stine Luise Goll

PA- og kommunikationsdirektør