Faldende boligpriser i oktober

Publiceret 07-01-2015
Nyhed

Huspriserne faldt i oktober med 1,8 pct., mens prisen på lejligheder faldt med 1,1 pct. i forhold til september. Det viser dagens tal fra Danmarks Statistik.

”Priserne på huse faldt med 1,8 pct. i oktober. Priserne kan svinge fra måned til måned, og man skal være forsigtig med at lægge for meget i månedsændringerne. Ser man på udviklingen over det seneste år, er huspriserne på landsplan steget med omkring 4 pct. Det er samtidig vigtigt at have for øje, at der bag udviklingen ligger regionale forskelle, og at prisstigningerne især er koncentreret omkring de større byer,” siger Ane Arnth Jensen, direktør i Realkreditrådet.

"På ejerlejlighedsmarkedet har priserne været opadgående siden 2012. Gennem det seneste år alene er priserne på ejerlejligheder steget med omkring 8 pct.,” siger Ane Arnth Jensen.

Figur: Prisindeks for ejendomme, Indeks 2006=100

Kilde: Danmarks Statistik

Få opdateringer på mail

For dig, der ikke vil gå glip af nyheder fra Finans Danmark.

Tilmeld nyheder

Finans Danmark er interesseorganisation for bank, realkredit, kapitalforvaltning, værdipapirhandel og investeringsfonde i Danmark. Vores medlemmer er realkreditinstitutter, banker, sparekasser, andelskasser, danske filialer af udenlandske banker og investeringsfonde.

Læs mere om Finans Danmark og vores arbejde