250.000 lånetilbud i årets første seks måneder

Publiceret 13-07-2015
Nyhed

Danske boligejere og virksomheder har i 2015 fået knap en kvart million lånetilbud, og det er det højeste antal i 10 år. Det viser dagens tal fra Realkreditrådet.

 ”I den første halvdel af 2015 har vi oplevet en regulær konverteringsbølge. Danske boligejere og virksomheder har fået knap en kvart million lånetilbud, og det er det højeste antal i 10 år. Den store låneinteresse skyldes især, at årets første kvartal bød på utroligt lave renter,” siger Peter Jayaswal, underdirektør i Realkreditrådet. 

I juni blev der givet 27.477 lånetilbud, og en stor del af disse var ønske om et tillægslån. Det giver mulighed for at optage et ekstra lån i boligens friværdi.

”Sommeren er for alvor kommet til landet, og de høje temperaturer suppleres med et højt antal nye tillægslån. Det er sæson for ombygninger, og mange vælger at finansiere det nye køkken eller badeværelse ved hjælp af realkredit,” siger Peter Jayaswal.

Private og virksomheder kan indhente lånetilbud hos realkreditinstitutterne, hvis de ønsker at optage et nyt lån, omlægge deres eksisterende lån eller optage et tillægslån. Antallet af lånetilbud viser derfor interessen for låneoptagelse og omlægning.

 

Få opdateringer på mail

For dig, der ikke vil gå glip af nyheder fra Finans Danmark.

Tilmeld nyheder

Finans Danmark er interesseorganisation for bank, realkredit, kapitalforvaltning, værdipapirhandel og investeringsfonde i Danmark. Vores medlemmer er realkreditinstitutter, banker, sparekasser, andelskasser, danske filialer af udenlandske banker og investeringsfonde.

Læs mere om Finans Danmark og vores arbejde