Vi benytter cookies til at forbedre brugeroplevelsen.Læs mere om cookies

Det gør penge- og realkreditinstitutterne i forbindelse med Corona-epidemien

Publiceret 18-03-2020
Nyhed

Alle institutter er åbne. Men den fysiske filial kan være lukket.

Alle penge- og realkreditinstitutter er åbne.

Flere institutter har lukket nogle eller alle fysiske filialer. Men man kan komme i telefonisk kontakt med sin rådgiver. Orienter dig på dit instituts hjemmeside.

Der arbejdes lige nu på fuldt tryk i landets banker og realkreditinstitutter på at udvide støtten og rådgivningen til private kunder og virksomheder, som er ramt økonomisk. 

Regeringen har varslet flere tiltag, herunder garantiordning, løntilskudsordning og senest en hjælpepakke til virksomhederne.

Banker og realkreditinstitutterne er klar til at hjælpe kunderne i den mellemliggende periode indtil regeringens ordninger træder endeligt i kraft.

Men vi beder samtidig kunderne om tålmodighed i denne svære situation, Vi er klar til at hjælpe og vores fokus er, at rådgivningen er korrekt, og til det mangler vi fortsat enkelte detaljer, som løbende falder på plads.

Vi kan kun opfordre alle kunder til at holde en løbende dialog med deres rådgiver. Hjælpen er på vej.

Du kan også finde gode råd på Virksomhedsguiden.dk

 

Læs mere

Camilla Thorning

Pressechef

Få opdateringer på mail

For dig, der ikke vil gå glip af nyheder fra Finans Danmark.

Tilmeld nyheder

Finans Danmark er interesseorganisation for bank, realkredit, kapitalforvaltning, værdipapirhandel og investeringsfonde i Danmark. Vores medlemmer er realkreditinstitutter, banker, sparekasser, andelskasser, danske filialer af udenlandske banker og investeringsfonde.

Læs mere om Finans Danmark og vores arbejde