Finans Danmark sætter tal på besparelse ved fusion

Publiceret 11-01-2017
Nyhed

Finans Danmark har i dag meddelt alle ansatte, at den igangværende sammenlægning betyder, at der skal siges farvel til et sted mellem 20 til 25 medarbejdere.

Det svarer til en samlet besparelse på omkring 20 pct. af det samlede budget i de tre foreninger, der slås sammen: Finansrådet, Realkreditforeningen og Realkreditrådet.

Under henvisning til Lov om varsling ved kollektive afskedigelser, der gælder når medarbejderstaben skal reduceres med over ti pct., har alle ansatte i dag fået besked om den fremadrettede proces.

-Det er en kedelig konsekvens af en ellers glædelig begivenhed, som skabelsen af Finans Danmark jo er. Lige nu er den vigtigste opgave at sætte det nye fælles hold og samtidig sikre, at de berørte medarbejdere får en god behandling og kommer godt videre, siger adm. direktør Ulrik Nødgaard. 

Finans Danmark ventes at være på plads med den nye holdopsætning inden månedens udgang.

Stine Luise Goll

PA- og kommunikationsdirektør

Få opdateringer på mail

For dig, der ikke vil gå glip af nyheder fra Finans Danmark.

Tilmeld nyheder

Finans Danmark er interesseorganisation for bank, realkredit, kapitalforvaltning, værdipapirhandel og investeringsfonde i Danmark. Vores medlemmer er realkreditinstitutter, banker, sparekasser, andelskasser, danske filialer af udenlandske banker og investeringsfonde.

Læs mere om Finans Danmark og vores arbejde