Ølstykke og Tåstrup sejrede i Pengeugen

Publiceret 13-03-2015
Nyhed

Som led i Pengeugen deltog 2.133 hold fra landets 7.-8. klasser i spilkonkurrencen ”Nå dit mål”. Vinderne blev 7.A fra Bækkegårdsskolen i Ølstykke og 8.D fra Torstorp skole i Tåstrup, der ud over æren modtog hver kr. 10.000 til klassekassen.


-Det har næsten ikke været til at holde spændingen ud. Det er helt vildt, at vi vinder. Vi skal feste for pengene sammen med B-klassen, som vi har konkurreret imod hele ugen, lød det fra 7.A på Bækkegårdsskolen i Ølstykke, da de fredag eftermiddag modtog nyheden om, at de havde vundet ”Nå dit mål” - konkurrencen som landets bedste syvendeklasse.

-Det har været sjovt at lære om penge og privatøkonomi på en helt ny måde, lød det videre fra de unge vindere, der havde sat en hel undervisningsdag af i Pengeugen til at spille ”Nå dit mål”. 7.A blev hyldet og fejret med manér. Bækkegårdsskolen havde samlet alle skolens elever i kantinen til præmieoverrækkelsen, en check på kr. 10.000 fra Finansrådet. På Torstorp skole i Tåstrup kunne eleverne næsten ikke tro, at de havde vundet. -Det er første gang, vi har afholdt "Nå dit mål" - konkurrencen under Pengeugen. I alt har 2.133 hold fra hele landet har været med, det er meget overvældende.

Tilbagemeldingerne fra lærere og elever har været meget positive. Konkurrenceelementet har virkelig motiveret eleverne. Så stort tillykke til 8.D med titlen Danmarks bedste 8. Klasse, sagde kontorchef Christian Michelsen fra Finansrådet, og overrakte det synlige bevis på sejren, en check på kr. 10.000 til klassekassen.Jublen brød for alvor løs, da eleverne fredag eftermiddag fik checken mellem hænderne.

Stine Luise Goll

PA- og kommunikationsdirektør