Vi benytter cookies til at forbedre brugeroplevelsen.Læs mere om cookies

Jurist med appetit på aftaleret (barselsvikariat)

Betalingsområdet i finanssektoren er i rivende udvikling og er et produkt af en højt prioriteret digitalisering af bankernes infrastruktur og betalingsløsninger i kombination med et FinTech-miljø med vokseværk. Digitale betalingsløsninger som kontaktløse kort, Dankort på mobilen, MobilePay er blot få eksempler på udviklingen.

Finans Danmark søger en jurist til at deltage i udvikling og kvalitetssikring af sektoraftalerne, der regulerer bankernes samarbejde på betalingsområdet i Danmark. Du vil i tæt samarbejde med dine 10 erfarne kolleger i Digitaliseringsafdelingen omsætte analyser til skriftlige beslutningsoplæg eller forslag til aftaletekst samt fremlægge arbejdet overfor vores medlemmer – bank- og realkreditinstitutter i Danmark.

Her er jobbet, hvor du som jurist får et bredt kendskab til digitaliserings- og betalingsområdet i banksektoren samt erfaring med at arbejde i en interesseorganisation.

Helt konkret vil dit fokus være på opgaver inden for aftaleret, reglerne for persondata, IT-aftaler og –infrastruktur samt outsourcing af it. Hertil kommer opgaver i relation til at sikre bankernes compliance i forhold til gældende lovgivning og retningslinjer. Det vil derfor være en fordel, hvis du allerede har erfaring med og/eller uddannelsesmæssigt fokus på et eller flere af områderne.

Herudover vil en af opgaverne bestå i at vurdere, hvordan lovgivningen påvirker vores medlemsvirksomheder, hvilket fungerer som afsæt til beslutningsoplæg til brug for arbejdsgrupper, udvalg, Direktionen og samarbejdspartnere. Du vil herigennem få muligheden for at prøve kræfter med det politiske arbejde i en interesseorganisation i forhold til reguleringen af betalingsområdet.

Du kan læse mere om nogle af de opgaver, som Finans Danmark varetager på betalingsområdet ved at klikke her.

Om dig

Du har en relevant juridisk kandidatuddannelse fx cand. jur. eller cand. merc. jur. Du er tryg ved og klar på at yde generel juridisk sparring, og så er du stærk kommunikativt, idet du skal kunne formidle juridiske problemstillinger til ikke-jurister.

Som person er du udadvendt og kan skabe en tillidsfuld dialog med vores medlemmer om de opgaver, som vi varetager på vores medlemmers vegne.  Det er vigtigt, at du arbejder systematisk, da opgaveløsningen ofte forudsætter grundig research og fokus på detaljen.

Derudover trives du i et dynamisk miljø, hvor den politiske dagsorden kan ændre sig fra dag til dag, og hvor samarbejde på tværs af fagområder prioriteres højt, for at vi sammen når de bedste resultater.

Kontakt og ansøgning

Send hurtigst muligt og senest den 29. oktober 2017 din ansøgning, CV og eksamensbevis mærket ’Digi2017’ til [email protected]. Vi indkalder til samtaler løbende. Der er tale om et vikariat af knap 1 års varighed med ansættelse hurtigst muligt.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Digitaliseringsdirektør Michael Busk-Jepsen på [email protected]

Vi glæder os til at høre fra dig!

 

MBJ

Michael Busk-Jepsen

Digitaliseringsdirektør

Få opdateringer på mail

For dig, der ikke vil gå glip af nyheder fra Finans Danmark.

Tilmeld nyheder

temp-bookmark

Finans Danmark er interesseorganisationen for banker og realkredit i Danmark. Vores medlemmer er realkreditinstitutter, banker, sparekasser, andelskasser og danske filialer af udenlandske banker.

Læs mere om Finans Danmark og vores arbejde