Vi benytter cookies til at forbedre brugeroplevelsen.Læs mere om cookies

Engageret stagiaire søges til Finans Danmarks afdeling i Bruxelles

Finans Danmarks afdeling i Bruxelles er en vigtig ”lyttepost” i forhold til nye tendenser og udvikling på finansområdet, der på sigt kan få betydning for vores medlemmer - danske penge- og realkreditinstitutter samt investeringsfonde og deres kunder. Det er her, at du som stagiaire vil spille en afgørende rolle.

Som stagiaire er du helt i front i varetagelsen af finansielle interesser i relation til EU. Det er en unik mulighed for at få erfaring og indsigt i arbejdet med politisk interessevaretagelse for den finansielle sektor. Du bliver en del af et lille team bestående af dig og to medarbejdere i Finans Danmarks afdeling i Bruxelles. Sammen har I til opgave at få konverteret ekspertisen og det faglige materiale fra København til slagkraftig interessevaretagelse i EU.


Hvad forventer vi af vores kommende stagiaire?
Du interesserer dig for det finansielle område og har et godt politisk og organisatorisk kompas, der gør, at du kan navigere i både politisk og ukendt farvand. Du besidder en vis portion udadvendthed, sociale kompetencer og stærke samarbejdsevner, som er kvaliteter, der er afgørende for at både trives og lykkes i stillingen. Derudover er du velformuleret i skrift og tale - også på engelsk. Du evner at have mange bolde i luften, og din struktur sikrer dig i mål til tiden. Derudover kan du hurtigt sætte dig ind i nye områder og har altid antennerne ude.

Hvilke opgaver skal du løse?
Du bliver en del af afdelingens drift og får ansvaret for din egen opgaveportefølje, som blandt andet omfatter:

  • Deltagelse i og afrapportering fra forskellige arrangementer og møder i Europa-Parlamentet, Europa-Kommissionen, udvalgsmøder, diskussionsfora og forskellige andre arrangementer
  • Overvågning af nyhedsstrømmen i Bruxelles for emner af interesse for den finansielle sektor fx i relation til finansiel stabilitet, kapitalkrav, digitalisering, betalinger, hvidvask, finansiel uddannelse, cyber-sikkerhed, regulering af fx finansieringsmuligheder og meget mere
  • Udarbejdelse af briefinger og baggrundspapirer samt støtte til tilrettelæggelse af arrangementer mv.Kontakt til diverse andre organisationer og interessenter i Bruxelles
  • Koordinere og hjælpe med udarbejdelsen af nyhedsbreve

For at komme i betragtning til stillingen som stagiaire er det afgørende, at:

  • Du er i gang med en relevant uddannelse på kandidatniveau
  • Du er studieaktiv
  • Har dansk bopæl


Det siger vores nuværende stagiare:

”Stillingen ved Finans Danmark er en fantastisk mulighed for at opnå indsigt i den europæiske lovgivningsproces og arbejdet ved en dansk interesseorganisation i Bruxelles. Den indebærer stort arbejdsmæssigt ansvar og giver god praktisk erfaring med politiske problemstillinger for den danske finanssektor i en europæisk kontekst. Stillingen tilbyder samtidig frihed til at deltage i mange spændende konferencer og møder som repræsentant for Finans Danmark. Bruxelles er en spændende by med masser af arrangementer, og værelset på kollegiet er en rigtig god mulighed for at skabe relationer med andre danskere i Bruxelles”

Gustav, nuværende stagiaire i Finans Danmark.


Praktikforløbet
Er af ca. 5-6 måneders varighed med start i januar eller februar 2018 og ca. frem til og med juli måned. Finans Danmark tilbyder attraktive vilkår herunder betalt bolig, frokost mv.
Ansøg senest den 23. oktober 2017!


Send en mail mærket ’stagiaire2018’ med din ansøgning, CV og foreløbige eksamensresultater til [email protected]. Vi holder samtaler den 30. oktober 2017.

Hvis du har spørgsmål vedr. praktikopholdet samt indblik i arbejdsopgaver, er du velkommen til at kontakte vores nuværende stagiaire Gustav Kongsted Christoffersen på [email protected] eller på 3016 1125, eller du kan kontakte Head of EU-Affairs Thomas Nørby Dahl på [email protected] eller på 3016 1082. Har du spørgsmål til vilkår eller rekrutteringsprocessen, kan du kontakte HR-konsulent Tine Stieper på [email protected] eller på 3016 1042.
Vi glæder os til at modtage din ansøgning!

 

Gustav billede (2)

Gustav Kongsted Christoffersen

Praktikant
Skærmbillede 2017-03-24 kl. 12.13.50

Thomas Nørby

Head of EU-affairs

Få opdateringer på mail

For dig, der ikke vil gå glip af nyheder fra Finans Danmark.

Tilmeld nyheder

temp-bookmark

Finans Danmark er interesseorganisationen for banker og realkredit i Danmark. Vores medlemmer er realkreditinstitutter, banker, sparekasser, andelskasser og danske filialer af udenlandske banker.

Læs mere om Finans Danmark og vores arbejde